בלוג

כיצד להשבית את זרם התמונות שלי ב- iPhone, Mac ו- Apple TV

כמעט ואין ימים שבהם אני לא מצלם תמונות באמצעות היורה שלי בדרכים - האייפון. והצילומים שמרתקים אותי מאוד מקבלים מקום מיוחד בספריה ההולכת וגדלה שלי. יתר על כן, אני גם משתמש ב"זרם התמונות שלי ". כדי לסנכרן את כל התמונות שלי בצורה חלקה בין מכשירי iCloud. לכן, בכל פעם שארצה לחיות מחדש את הרגעים הבלתי נשכחים, אוכל להשתמש בכל אחד מהמכשירים המסונכרנים כדי להחזיר את השעון במהירות.

עם זאת, בימים האחרונים התחלתי להיות מודאגת יותר ויותר מהפרטיות של התמונות שלי ולכן החלטתי להשבית את זרם התמונות שלי כדי להפסיק לסנכרן את התמונות במכשירי iCloud כדי לקבל קצת יותר שליטה עליהם. אבל ברגע שהלכתי לכבות את המתג, כמה שאלות עלו במוחי. מה יקרה לתמונות שסינכרנתי באמצעות זרם התמונות שלי? האם כל התמונות שלי יימחקו בכל המכשירים אם אשבית אותן?

למרות שאני די מודע לתכונה זו, השאלות הללו נתקלו במוח המודע. וחשבתי שאנשים רבים שמשתמשים בה אך אינם מודעים לאירוע עשויים לרצות את התשובה.

תמונות זרם התמונות שלי נשארות בשרת iCloud למשך 30 יום. לאחר מכן, הם נמחקים אוטומטית מ- iCloud. אפל מציעה לך אפשרות לשמור את התמונות שלך.

לשם כך, הפעל אפליקציית תמונות במכשיר ה- iOS שלך → אלבומיםזרם התמונות שלי.

עכשיו, הקש על בחרבחר את התמונות אתה רוצה לשמור ואז לחץ על כפתור שיתוף. לבסוף בחר שמור תמונות.

פתק: דבר חשוב שכדאי לשים לב אליו הוא שאם יש לך הפעלת ספריית תמונות iCloud, הצילומים האחרונים שלך יופיעו בקטע תמונות. חוץ מזה, "זרם התמונות שלי" לא יופיע במקטע האלבומים.

כיצד לבטל את זרם התמונות שלי ב- iPhone, Mac ו- Apple TV

אפל לא סופרת את תמונות זרם הצילום עם אחסון ה- iCloud שלך. עם זאת, יש לך מגבלה לסנכרן עד 1,000 תמונות בלבד. דבר נוסף, מותר לך לסנכרן תמונות פשוטות בלבד - אפילו לא תמונות Live.

כשאתה מכבה או יוצא מ- iCloud, כל התמונות שלך נמחקות מזרם התמונות שלי במכשיר זה. עם זאת, הם ימשיכו להיות זמינים במכשירים אחרים עד 30 יום מיום העלאתם.

כיצד לבטל את זרם התמונות שלי באייפון

ב- iOS 12, אפל הציגה דרך חדשה לשיתוף תמונות. למידע נוסף על כך, פעל לפי המדריך השלם.

שלב 1. הפעל את אפליקציית הגדרות במכשיר ה- iOS שלך.

שלב 2. עכשיו, הקש תמונות.

שלב 3. הַבָּא, לכבות המתג שליד העלה לזרם התמונות שלי.

התהליך פשוט באותה מידה ב- macOS. תמשיך לקרוא…

כיצד לבטל את זרם התמונות שלי ב- Mac

שלב 1. לִפְתוֹחַ העדפות מערכת ב- Mac שלך ולחץ על iCloud.

שלב 2. כעת לחץ על אפשרויות ליד תמונות.

שלב 3. סוף סוף, בטל את הסימון בתיבה לצד זרם התמונות שלי ואז לחץ בוצע.

רוצה להשבית אותו גם ב- Apple TV שלך? תן לי להראות לך איך זה נעשה בדרך המהירה!

כיצד לבטל את זרם התמונות שלי ב- Apple TV מדור רביעי ו- Apple TV 4K

שלב 1. הפעל את אפליקציית הגדרות ב- Apple TV שלך.

שלב 2. כעת לחץ על חשבונותiCloud.

שלב 3. הַבָּא, כבה את זרם התמונות שלי.

פתק: ב- Apple TV (דור שלישי ושני, פתח את הגדרות → iCloud → הגדרות תמונה של iCloud → כבה את זרם התמונות שלי.

זה פחות או יותר זה!

אליך:

טוב שיש לך את כל האפשרויות לקחת שליטה מלאה על הצילומים המסונכרנים שלך. לכן, אם אי פעם תרצה לצאת מזה, לא תאבד את התמונות שלך. יש לך שאלה? שתף אותו בתגובות למטה.

כדאי לקרוא גם את הפוסטים האלה:

  • כיצד לערוך תמונות חיות באייפון
  • האפליקציות הטובות ביותר לעריכת וידאו לאייפון ואייפד
  • כיצד להמיר תמונות HEIC לפורמט JPG באייפון ובאייפד