בלוג

כיצד לבטל מיקום ב- Snapchat באייפון ובאנדרואיד

למרות שאני אוהב את הרעיון של שיתוף מיקום, אני רוצה לקבל שליטה מלאה עליו. לכן, אני בסדר עם "מפת הצמד" מכיוון שהיא מציעה את האפשרות להתאים אישית את שיתוף המיקום על פי הצורך. למשל, אני מבטל לחלוטין את מפת הצמד כשאני מעוניין לשמור על הפרטיות על מקום הימצאי. ואם אני רוצה לשפוך את השעועית איפה אני נהנה מהג'אורייד, אני בוחר לשתף את המיקום רק עם חברים נבחרים.

זכור; Snapchat משתמש במיקום שלך למספר תכונות כמו Geofilters, Snap Map ו- Search. לכן, אם תחליט לכבות את המיקום שלך, לא תוכל להשיג את תוצאות החיפוש הרלוונטיות יותר או להשתמש בסינונים גיאוגרפיים. מבלי להתלבט, תן לי להראות לך כיצד להשבית את המיקום ב- Snapchat.

כיצד להשבית את הצמד המפה ב- Snapchat במכשיר iPhone או מכשיר אנדרואיד

פתק: הצעדים זהים עבור שניהם, מכשירי iPhone ו- Android.

שלב 1. הפעל את אפליקציית Snapchat בסמארטפון ואז צבט את האצבעות על מסך המצלמה כדי לפתוח את Snap Map.

שלב 2. עכשיו, הקש על ה- סמל גלגל שיניים בפינה הימנית העליונה.

שלב 3. לאחר מכן, יש לך שלוש אפשרויות -

  • מצב רוח רפאים
  • החברים שלי (כדי להציג את המיקום שלך לכל החברים שלך בעת השימוש באפליקציה.)
  • רק החברים האלה

אם אינך רוצה שמישהו יראה את מיקומך, הפעל את המתג שליד מצב רוח. לאחר מכן בחר כמה זמן ברצונך להשאיר את מפת הצמד מושבתת.

לדוגמה, תוכל לכבות אותו למשך 3 שעות, 24 שעות או עד שתכבה את המתג באופן ידני.

עם זאת, אם ברצונך להציג את מיקומך לחלק מחבריך הקרובים, הקש על רק החברים האלה ואז בחר באנשים. ואז אחרי, הקש על בוצע כדי לאשר.

זהו זה! כדי למנוע ממישהו לראות היכן אני נמצא, אני הולך הפעל את המתג לצד מצב רוח. מה איתך?

אתה יכול למנוע מהאפליקציה לגשת למיקום שלך גם מאפליקציית ההגדרות. לשם כך, בצע את השלבים שהוזכרו לעיל.

כיצד להפסיק את גישה של Snapchat למיקומך ב- iPhone

שלב 1. הפעל את אפליקציית הגדרות במכשיר ה- iOS שלך - הקש על פְּרָטִיוּת.

שלב 3. לאחר מכן, הקש על שירותי מיקום.

שלב 4. הבא, מצא סנאפצ'אט והקש עליו.

שלב 5. כעת יש לך שתי אפשרויות:

  • תוך כדי שימוש באפליקציה
  • לעולם לא

בחר לעולם לא כדי למנוע מהאפליקציה גישה למיקום שלך.

זה הכל!

מסיימים

יש לך שאלה? תירה את זה למטה בתגובות. וכן, אל תיכשל בשיתוף המחשבות שלך לגבי תכונה זו של שיתוף מיקום.

אולי תרצה להפנות גם את ההודעות האלה:

  • כיצד לצלם מסך ב- Snapchat מבלי שהם יודעים
  • כיצד לשמור סרטוני Snapchat באייפון
  • כיצד למחוק את היסטוריית הצ'אט של Snapchat באייפון ובאייפד
  • כיצד להעלות סרטוני Snapchat לסיפורי אינסטגרם באייפון ובאייפד