בלוג

שירותי מיקום פועלים תמיד ב- iPhone? הנה תיקון

ב- iOS 13, אפל שינתה את הדרך שבה אפליקציות צד שלישי ניגשות למיקום. כעת, כאשר אתה מפעיל את האפליקציה בפעם הראשונה, אתה רואה שלוש אפשרויות בחלון הקופץ למיקום - אפשר בזמן השימוש באפליקציה, אפשר פעם אחת, ו אל תאפשר. האם שמת לב שהאפשרות ל- Always נעלמה עכשיו? עם זאת, במקרה שמשתמש מעוניין לתת לאפליקציה הרשאה לגשת למיקומה באופן עקבי, יהיה עליו להיכנס עמוק לתוך ההגדרות. בסך הכל מדובר בשיפור פרטיות מצוין ב- iOS 14 או 13.

  • כיצד לשנות את הגדרות מעקב המיקום באייפון
  • כיצד לתקן שירותי מיקום של אייפון תמיד בנושא
  • כיצד להשבית שירותי מיקום לאפליקציה באייפון

כיצד לשנות את הגדרות מעקב המיקום באייפון

אם קיימת אפליקציה כמו מפת צד שלישי או אפליקציית מעקב, אשר זקוקה למיקום תמיד ברקע, הנה כיצד לאפשר זאת.

  1. פתח את ה הגדרות אפליקציה באייפון שלך
  2. גלול מטה והקש פְּרָטִיוּת.
  3. בֶּרֶז שירותי מיקום.
  4. מהרשימה, מצא את האפליקציה שתמיד תרצה להעניק לה הרשאת מיקום. הקש על שם האפליקציה והקש על תמיד.

הערה: ייתכן שלא תראה את 'תמיד' עבור כל האפליקציות.

כיצד לתקן שירותי מיקום של אייפון תמיד בנושא

האם אתה רואה את סמל המיקום ללא הפסקה בשורת המצב של האייפון שלך? הנה איך לשלוט בזה.

  1. פתח את ה הגדרות אפליקציה באייפון שלך
  2. בֶּרֶז פְּרָטִיוּת → הקש שירותי מיקום.
  3. בֶּרֶז שתף את המיקום שלי. לאחר מכן, כבה את המתג עבור שתף את המיקום שלי.
  4. עכשיו חזור (הקש על <> משמאל למעלה), גלול לתחתית והקש שירותי מערכת.
  5. מכאן, כבה את השירותים שאתה לא משתמש בו.

האשמים הסבירים ביותר הם אבחון ושימוש ו מודעות אפל מבוססות מיקום. לא פחות סביר אבל שימושי מדי פעם פופולרי בקרבת מקום (המשמש ב- App Store) ו- הצעות זרקור. במקרה של האחרון, בכל פעם שאתה מחפש מיקום ישירות מ- Spotlight או מחפש משהו כמו "מסעדות", אם המתג מופעל, זה יפעיל שירותי מיקום.

כמו כן, כבה את כל האפשרויות תחת שיפור מוצרים - אנליטיקס ל- iPhone, פופולרי בקרבת מקום, ו ניתוב ותנועה.

כבה את רענון אפליקציות הרקע: אם אפשרת לאפליקציה לגשת למיקום ואם

כאן, כבה עבור אפליקציה מסוימת או החלף תכונה זו לחלוטין.

כיצד להשבית שירותי מיקום לאפליקציה באייפון

כאשר אתה פותח אפליקציה בפעם הראשונה לאחר התקנתה, אתה יכול לבחור 'אל תאפשר' כדי למנוע ממנה גישה למיקום ולו פעם אחת. אך אם אפשרת לאפליקציה לאסוף מיקום אך כעת, ברצונך להחזיר את ההרשאה הזו, ואז עקוב אחריה.

  1. פתח את ה הגדרות אפליקציה באייפון שלך
  2. בֶּרֶז פְּרָטִיוּת → הקש על שירותי מיקום.
  3. בחר באפליקציה ובמסך הבא בחר לעולם לא.

לאפליקציה אסור כעת לגשת למיקום שלך. לידיעתך, אפליקציות נסיעה מסוימות, אפליקציות תשלום ואפליקציות מפה עשויות להפסיק לעבוד לחלוטין לאחר מכן. אם זה קורה, בצע את השלבים שלמעלה ובחר 'בזמן השימוש באפליקציה' בשלב 4.

זה הכל, חבר!

יתכן שתרצה להעיף מבט ב:

  • כיצד לשתף את המיקום שלך באמצעות Apple Watch
  • כיצד להסיר נתוני מיקום מתמונות וסרטונים באייפון או באייפד
  • צעדים לכיבוי מיקום ב- Snapchat באייפון ובאנדרואיד

יש לך שאלה או בלבול? אל תהסס לפנות אלינו באמצעות קטע התגובות למטה.