בלוג

כיצד לבטל בטעות לחצו על 'אל תסמכו' ב- iPhone

כשאתה מחבר את ה- iPhone או ה- iPad למחשב Mac או Windows, ייתכן שתראה חלון קופץ במכשיר שלך ששואל - אמון על המחשב הזה. אם בטעות הקש על אל תסמוך, הנה כמה דרכים לבטל את הבחירה הלא מכוונת הזו. אך לפני כן, ספר לנו עוד על אמון במחשב.

  • מה המשמעות של "לסמוך על המחשב הזה"?
  • כיצד לבטל "אל תסמוך" על מחשב הקש עם iPhone ו- iPad

מה המשמעות של "לסמוך על המחשב הזה"?

בשנת 2013, אפל הציגה תכונה חדשה המבקשת ממך לאמת או לסמוך על מחשב שאליו חיברת את מכשיר ה- iOS שלך. אתה צריך להקיש אמון והזן את הסיסמה כדי 'לסמוך' על מחשב. רק לאחר מכן, תוכל לסנכרן ולהעביר נתונים בין ה- iPhone ל- Mac או PC שלך. אם תקיש אל תסמוך, iTunes או Finder לא יזהו את המכשיר שלך. זה אומר באופן טבעי שאתה לא יכול להעביר נתונים או לסנכרן את המכשיר.

פתק: ב- Mac שמריצה את הגרסה האחרונה של macOS Catalina, לאחר חיבור המכשיר, עליך ללחוץ על אמון בתוך Finder. אז אתה מקבל את הקופץ ב- iPhone או ב- iPad שלך.

כעת, נחזור לנושא העיקרי, למקרה שחיברת את המכשיר ובחרת אל תסמוך, הנה איך לבטל את הטעות הזו. זה הקש על 'אמון'.

כיצד לבטל "אל תסמוך" על מחשב הקש עם iPhone ו- iPad

  • נתק את ההתקן ונתק אותו מחדש
  • אפס את כל אזהרות הדיאלוג ב- iTunes
  • צא מ- iTunes או מ- Finder ונסה שוב
  • כבה את המכשיר וחבר אותו מחדש
  • אפס את הגדרות הרשת

נתק את ההתקן ונתק אותו מחדש

בדרך כלל, אם אתה פשוט מנתק את האייפון, (המתן כמה דקות) ואז חבר אותו מחדש, תקבל שוב את חלון הקופץ לאימות. אבל אם זה לא עובד, עלינו למצוא דרכים אחרות.

אפס את כל אזהרות הדיאלוג ב- iTunes

לאחר שתלחץ על אל תסמוך, למעשה אין דרך חזרה כל עוד ה- iPhone שלך ​​מחובר ו- iTunes פועל. אבל יש אפשרות של אזהרות איפוס בתוך iTunes שיכולה לעבוד. בואו ננסה זאת קודם:

אם יש לך Windows PC או Mac שמריצים את MacOS Mojave ואילך:

  1. נתק את האייפון מהמחשב.
  2. ב- iTunes במחשב האישי או ב- Mac הישן, לחץ לַעֲרוֹך → העדפות.
  3. הקלק על ה מִתקַדֵם הכרטיסייה.
  4. הקלק על ה אפס אזהרות לַחְצָן.

עכשיו, חבר את ה- iPhone בחזרה. אם אתה רואה את תיבת הדו-שיח "סמוך על מחשב זה", הקש על אמון כדי לפתור את הבעיה. iTunes אמורה להיות מסוגלת לגשת לנתוני ה- iPhone שלך.

צא מ- iTunes או מ- Finder ונסה שוב

השיטות הראשונה והשנייה הן בדרך כלל דרכים בטוחות לתיקון קליק "אל תסמוך" בשוגג. במקרה הנדיר שזה לא עבד, אתה יכול לעזוב את iTunes ולהפעיל אותו מחדש. במידת הצורך, תוכל אפילו להפעיל מחדש את המחשב האישי שלך. תראה את הקופץ ב- iDevice.

עבור Finder ב- Mac, עליך להפסיק את הכוח. לשם כך לחץ על לוגו של אפל משמאל למעלה ובחר כוח צא. לאחר מכן בחר מוֹצֵא ולחץ השקה מחדש. לאחר Finder פתוח זה שוב, בחר את המכשיר שלך בסרגל הצד השמאלי תחת מיקומים ולחץ על אמון. תקבל את הקופץ ב- iPhone או ב- iPad, ממנו תוכל להקיש על Trust.

כבה את המכשיר וחבר אותו מחדש

פיתרון נוסף הוא כיבוי ה- iPhone או ה- iPad. אתה יכול להשתמש בכפתורים כפי שאתה עושה באופן קבוע. לחלופין, פתח את הגדרות אפליקציה, הקש על כלליואז הקש על לכבות מהתחתית.

לאחר כיבוי המכשיר, חבר אותו למחשב. פעולה זו תפעיל אותה ותיבת הדו-שיח תופיע מחדש.

אפס את הגדרות הרשת

איפוס זה לא ימחק את הנתונים האישיים שלך. עם זאת, כל הגדרות הרשת יחזרו לברירת המחדל. זה כולל דברים כמו רשתות Wi-Fi זכורות, תצורות VPN, רשימת מכשירי Bluetooth וכו '. לפני שתמשיך, וודא שיש לך גיבוי של המכשיר שלך.

כדי לאפס את הגדרות הרשת, פתח את הגדרות האפליקציה והקש עליה כללי הקש הבא אִתחוּל.

מהמסך הבא הקש על אפס את הגדרות הרשת. הזן את סיסמת ה- iPhone שלך ​​ואשר את פעולתך.

יציאה…

כך תוכל לסמוך על המחשב שלך שוב אם הקש על אל תסמוך מוקדם יותר. אני מקווה שהמדריך הקצר והמהיר הזה מועיל לך.

לבסוף, מה אם אתה רוצה לבטל אמון במחשב? לדוגמא, אם סמכת על מחשב של חבר או בטחת במחשב של חבר וכעת מעוניין לבטוח בו? ובכן, זה קל. עליך לאפס את הגדרות המיקום והפרטיות של ה- iPhone שלך. לשם כך, פתח את הגדרות אפליקציה → כלליאִתחוּלאפס מיקום ופרטיות → הזן קוד גישה לאישור פעולתך. פעולה זו תבטל את אמון בכל המחשבים.